Akkoord

Tear.nl maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Tear maakt gebruik van cookies. Lees meer

Je gaat akkoord door deze website te gebruiken. 

Achtergrond

Na een succesvolle eerste editie in 2016, organiseert Tear op 26 en 27 oktober 2018 opnieuw The Justice Conference. Samen bedenken we nieuwe ideeën, genieten we van inspirerende verhalen en vormen we een grote beweging van mensen die recht brengen. Vanaf april 2018 kun je een plek reserveren. 

The Justice Conference is een internationaal evenement waar rechtvaardig samenleven centraal staat. Als bezoeker ga je de confrontatie aan met de rauwe realiteit van onrecht wereldwijd. Je wordt door sprekers uit binnen- en buitenland geïnspireerd en krijgt praktische tips om recht te brengen in je eigen omgeving en situatie.

The Justice Conference is een initiatief van Tear en wordt mede mogelijk gemaakt door tal van partnerorganisaties. Organisaties die Tear's missie delen om het Koninkrijk van God zichtbaar te maken door onrecht en armoede uit te bannen. 

 
 

 

Justice Conference promo

Opstaan voor recht

Er zijn van die momenten waar je van op je stoel gaat wiebelen. Een oneerlijke situatie die je opmerkt, die je onrustig maakt en die om actie vraagt. Of ideeën van anderen die zo inspirerend zijn, dat je gelijk met ze mee wilt doen. 

Maak tijdens The Justice Conference kennis met grote én kleine helden.

Blijf op de hoogte