Verrijk je kennis – Kom naar de pre-conference!

Wil je zoveel mogelijk uit The Justice Conference halen? Zorg dan dat je op 26 oktober ook bij de pre-conference op Christelijke Hogeschool Ede bent. Van 12:30 tot en met 20:00 uur bieden we je in een kleine setting verdiepende colleges, workshops en inspirerende praktijkverhalen over sociale gerechtigheid. Na afloop geniet je van een diner (inbegrepen in de prijs) met een verrassend muzikaal bijgerecht. 

Programma 

Het programma van de pre-conference is een programma op maat. Je stelt het ter plekke zelf samen. Na een gezamenlijke opening zijn er vier rondes waarin je kunt kiezen uit verschillende sprekers en type bijeenkomsten. Zo kun je je kennis opkrikken tijdens een college of je laten raken door een praktijkverhaal van iemand die recht brengt in zijn of haar eigen omgeving. Verder is er een ronde met een college-tour-achtige setting waarin je al je vragen kunt stellen en een ronde Open Space waarin we kijken welke oplossingen en ideeën al aanwezig zijn onder de deelnemers.  

Bekijk hier het volledige programma van de pre-conference. Tijdens de pre-conference is er ook een programma voor leidinggevenden in kerken.

Sprekers 

Aan het programma van de pre-conference doen ongeveer twintig sprekers mee uit binnen- en buitenland. De komende weken vullen we de line-up verder aan. Kijk hier voor alle sprekers en artiesten.

Tickets

Dit evenement wil je niet missen! Koop vandaag nog je kaarten met een aantrekkelijke vroegboekkorting.